Hogy győzzem meg anyámat hogy engedje az ajakpiercinget?
Figyelt kérdés
Anyu nem igazán szereti az ilyen dolgokat de én nagyon szeretnék egy ajak pc-t :( 16/L2012. ápr. 17. 22:39
1/3 anonim válasza:
Vázold fel neki, hogy mennyivel jobb, mint a tetkó, mert az megmarad, ezt meg kiveszed, ha megunod, és beforr.
Az enyém az elsőnél nem akarta, de megértettem vele az ő "szintjén": engem fognak hülyének nézni, nem őt, nekem kell hordanom, nem neki.
Az már más sztori, hogy ez szép(nek mondott) ajakpiercingért senkit nem néznek hülyének, ellenben engem, nekem 5 van azóta... :) Csakhogy én tojok a más véleményére, mert nekem meg ez a szép, és kész :)
Na, bocsi az offért, sok szerencsét! ;)
2/3 anonim válasza:
Nagyrészt sehogy. Egyelőre nem vagy nagykorú, majd 2 év múlva.
3/3 anonim válasza:
Csináltasd meg...utána már nem tud nemet mondani ;) xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!