Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha allergiás vagyok az alapozó...

Ha allergiás vagyok az alapozókra akkor mivel helyettesíthető? Mi mást használhatok helyette?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya gyulladt pattanásaim vannak az egész arcomon. Bőrgyógyász által felírt gyógyszert is szedek rá, illetve krémekkel is kenem. De nem akarom javulni. Nekem az a sanda gyanúm, hogy lehet, hogy az alapozót nem bírja a bőröm. Mert mikor itthon vagyok, nem kenem fel és mintha akkor jobb lenne egy kicsit.

Azt azért tudni kell, hogy hófehér, szeplős, érzékeny bőröm van. És hámlik is és a szemem alatt és felett midig kipirosodik. Először azt hittem, hogy vmi ételallergia lehet. De úgy néz ki nem.

A gond csak az, hogy nem merek alapozó nélkül utcára menni, mert tényleg nagyon csúnya a bőröm és amúgy sincs egy csepp önbizalmam sem (még alapozóval sem). A púder megint kizárva, hisz nem bírná a bőröm mert amúgy is hámlik...

Ti mit tennétek a helyemben? Én már nem is tudom mit tegyek, azért mégsem ülhetek minden egyes nap a bőröm miatt. Nagyon szomorú vagyok emiatt és kihat az egész életemre. :-(

Légyszí írjatok minél többen!!! Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 17. 14:07
 1/5 A kérdező kommentje:
* mégsem ülhetek itthon
2012. ápr. 17. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
gyógyszertárba kérdezd meg, van-e hipoallergén alapozó. vagy kénytelen leszel lemondani az alapozóról és akkor jobban fog kinézni a bőröd. én is fehér bőrű vagyok, de engem nem zavar.
2012. ápr. 17. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, megkérdezem. Mondjuk hallottam, hogy a La roche-posay-nak vannak érzékeny bőrre való alapozói. Lehet még egy próbát megérne. Csak már annyi pénzt költöttem ilyen kenceficékre.. és egyik sem használt. De engem nem az zavar a legjobban, hogy fehér, szeplős a bőröm, hanem hogy pattanásos és nagyon meglátszik meg ott a helye is sebes! Azért enyhén szólva elég csúnya... itthon se nagyon merek tükörbe nézni. :-( Köszi a választ.
2012. ápr. 17. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért, de zynerit-et próbáltad már?

Nekem is nagyon csúnya volt a bőröm és nekem az nagyon helyrehozta..(én is voltam anno bőrgyógyásznál, szedtem is rá bogyót, meg kaptam kencéket is, de a végén ez vált be..)

2012. ápr. 17. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Régebben próbáltam, de ez nagyon kiszárítja az érzékeny, száraz bőrömet, ezért nem használom. :-S Azért köszi a tanácsot. :-)
2012. ápr. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!