Tudnátok segíteni? Van egy kis problémám, a többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő: eddig hálaistennek nem kellett hajvasalót használnom mert a hajam tűegyenes. De viszont az anyukámnak kellene, megszeretném eggyel ajándékozni, de nem tudom melyik az az olcsó ami jó, vagy melyik az a jó ami olcsó... 10-15ezer foint körül szeretnék vásárolni. Légyszíves ajánljatok nekem jó hajvasalókat!:-)2012. ápr. 15. 15:31
3/7 anonim válasza:
Nekem ő van 4 éve meg:
és nagyon jól vasal,230 fokig fel lehet vinni, 15 ezer ft körül lehet most az ára én anno 18 ezer ft-ért vettem Saturnban! Nagyon ajánlom:)
4/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :))))
2012. ápr. 15. 15:49
7/7 anonim válasza:
Remingtonra mindenki aztmondja h "húú milyen jó"..de ez nagyon nem igaz:) tapasztalatból mondom.. az én remingtonom egy évnél tovább nem bírta pedig normálisan használtam és nem is minden nap..1 év után már nyikorgott amikor összecsuktam meg nem is vasalt jól..viszont utána kaptam egy Philipset ami megvan már közel másfél éve és semmi baja, nem nyikorog, nem kopott le a felirat és ugyanolyan jól vasal mint amikor megkaptam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!