Tetszik nektek ez a műköröm?
Nekem annyira nem tetszik.A minta szép,de túl vastag ez a műköröm.Sok anyagot tettek rá!Ha megfelelően polírozzák puhítják fel a rendes körmöd az előkészítéskor a műköröm építés előtt,akkor nem roncsolódik a körmöd.
A lényeg, hogy olyan műkörmöshöz menj,aki tényleg érti a dolgát és sokan meg vannak vele elégedve.
Igen szerintem is ez pont csúnyán van megcsinálva, mindenhol egyenlő vastag, nem is hat igazinak/természetesnek...
Nekem is műkörmöm van, mert az eredeti lemezesen törik, tehát elég ronda.. Nekem a porcelán tartja össze, azóta sokat nőtt a mosolyvonalam (régen rágtam a körmöm, még alsóban), és nagyon szép mindig a körmöm.
19/L
Nemtudom te hova jársz de nekem senki nem reszelte szét a körmömet :D
A legelső alkalommal csak a hosszát reszelik meg a többi alkalommal meg a rajta lévő zseléréteget csiszolják. Nem gondolod hogy picit fájna a rendes körmöd darálnák be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!