Tudnátok ajánlani valamit amivel eltudnám tüntetni a kis pattanásokat a karomon?
Figyelt kérdés
a karomon ott feljebb na ezt igy nemtuidom leirni.. vannak olyan kis apro piroskás pattanások :( és ezt nyáron lehet látni anyira zavaró :S valami krémet tudnátok ajánlani ami eltüntetné vagy valami? lehetőleg ne legyen drága .. köszönöm! :) és szerintetek ide rúzsos korrektor jó-e rá?vagy azt lehete oda használni?2012. ápr. 9. 22:30
1/2 anonim válasza:
Nekem is olyan a a karom és nem tudsz vele sajnos mit kezdeni:S nekem egy dolog segített a napozás,mert az legalábbis nekem leszárította;)
2/2 anonim válasza:
Szia, nekem is hasonló van a karomon, csak nekem barna. amit tudok neked ajánlani h fordulj el bőrgyógyászhoz. Biztos tud neked adni valamit ami beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!