Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Maybelline Affinitone Mineral...

Maybelline Affinitone Mineral alapozót ti hogyan kenitek fel? és mi a tapasztalatok erről az alapozóról? :-)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont most írtam le egy másik kérdésnél: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

A harmadik komment az enyém.

2012. ápr. 7. 19:32
 2/3 anonim válasza:

Én mindig ecsettel viszem fel az arcomra. És vékony rétegekben általában 2 réteg + púder. Akkor jól fed.

De kézzel is felviheted ha ügyes vagy. elég folyékony és így a sok mázolt lesz a kevésre meg úgy tűnik, hogy nem fed. De két rétegben egész jót lehet belőle kihozni. Én szeretem:)

2012. ápr. 12. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) igen én is igy kenem már fel 2 rétegben kézzel,ecsettel és elég jó az eredmény :) szépen fed szép egyenletes tőle a bőröm:)) igy remek!+púderel fixálom :) mikor megvettem csak 1 rétegben kentem fel csak kézel és igy nemjól fedet nekem :// de már most minden rendben .. :))
2012. ápr. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!