Gyöngyösön milyen árba csinálnak műkörmöt és kit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Melyik jobb a zselés vagy tippes vagy porcelán?Igazából mi a különbség ezek között? Bocsi, hogy ennyit kérdezek csak érdekelne mielőtt belevágok:)2009. jún. 16. 21:15
1/2 anonim válasza:
Gyöngyösi vagyok én is:)
Igaz,nekem még nem volt műkörmöm sose,meg nem is tervezem egyelőre:P de ahova jártam anno szalonba,fodrászhoz volt műkörmös is,amíg búra alatt voltam,pont láttam,hogy hogy dolgozik...nagyon szépen csinálta,minden részletre figyelt...pontos árat nem tudok,de szerintem 3000körül lehet:D Ja,a legfontosabb,ahol régen a plus volt(most már spar lett.) ott ha mész fel a huszár szobor felé,ott van egy szalon,ott van a manikűrös akit mondtam:D
A többibe nem tudok segíteni,de remélem ezzel tudtam egy kicsit:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!:)
2009. jún. 17. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!