Ma csináltattam piercinget kb 2 órája. Ehetek fagyit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:33
1/11 anonim válasza:
Hat attol fugg,hogy hova.Azt nem irtad:p...Ha az ajkadba vagy a nyelvedbe akkor ne egyel fagyit es semmit ami tejet vagy tejport tartalmaz,mert elfertozhet.Egyik ismerosomnek igy fertozott el a nyelvpiercingje es korhazba kerult vele,ahol kiszedtek neki es rengeteg antibiotikumot kapott. Vigyazz az uj piercingekkel,mert problemasak.Nekem az orromban van mar lassan 2 eve,imadom,de az elejen elegge begyullados volt es kenegetni kellett.Ha nem vasaroltal draga sprayeket ra,akkor sosvizzel oblogesd,az tuti minden piercingre barhol is legyen:)
2/11 A kérdező kommentje:
jha a nyelvembe :D am köszi [: és az baj h. cigiztem?
2009. jún. 16. 17:48
3/11 A kérdező kommentje:
jha és holnap ehetek már fagyit?
2009. jún. 16. 17:53
4/11 anonim válasza:
nem ehetsz kb. 3hetig ugy tudom:-s..de nyugi eltelik az az ido hamar es meg hosszu a nyar:D
hm azt,hogy cigizhetsz-e azt nem tudom viszont
5/11 anonim válasza:
nezd mar volt 1x egy ilyen kerdes..nezd meg hatha segit:d
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
6/11 anonim válasza:
Tejterméket nem lehet enni-inni, míg teljesen be nem gyógyúl, mert a sebbe belesavanyodhat a tej, vagy valami ilyesmi. Tehát a fagyi is felejtős egy ideig. Amúgy minden szájban történt műtétre igaz, foghúzás, szájsebészeti beavatkozások, piercing stb.
7/11 A kérdező kommentje:
de én már ettem joghurtot meg krumplipürét :S
2009. jún. 16. 20:44
8/11 anonim válasza:
ne egyél semmi ilyet, joghurtot sem.A cigi az nem gáz, én is cigiztem.
9/11 A kérdező kommentje:
de már ettem =/
ha mostantól nem eszek akkor még megmenthetem?
2009. jún. 16. 21:10
10/11 anonim válasza:
Igen, csak öblögesd pl corsodyllal, és ne egyél v 2 hétig tejeset!! De cigizni lehet. Nagyon fűszereset+borsosat, mákosat se egyél. Kibírod, ha igazán akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!