Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mért van az hogy ha ki húzom...

Mért van az hogy ha ki húzom fehérrel a szemem belül, akkor homályosan látok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Ne belül húzd ki, hanem alatta a szempilla tövénél.

Én sose szoktam belül kihúzni hanem mindig alatta, így nagyítja is a szemet!

2009. jún. 15. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

velem is ez van...

ejh én kívül nem szeretném, belül sztem jobb, de lehet csa az a megoldás.

de fura dolog ez!!

2009. jún. 15. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ki szoktam húzni szemcerkával belül, semmi bajom nincs tőle, viszont van egy olyan szemtusom, amivel ha kihúzom a szemem(mégcsak nem is belül), utána tök homályosan látok. Gondolom ahogy pislogok, egy pici belemegy a szemembe, és azért van. És csak ennél az egynél.

Szóval lehet hogy éppen az az egy szemceruza nem ok, vagy csak a szemed érzékeny arra ha belemegy a festék(ha belül húzod ki, egy pici biztos belemegy)

2009. jún. 15. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A fehér ceruzák általában puhábbak, lehet kicsi belefolyik a szemedbe, és emiatt van.

Én is kihúzom belül is de általában nincs probléma. Próbáld meg másképp kihúzni, ha nem megy a szemceruzát ne használd annyira közel a szemedhez, ha úgy sem jó akkor dobd ki vagy jó lesz hibajavítónak :))) én annak használom az egyiket, átsatírozom vele a lapot és nem jön le, tökéletes. Persze hivatalos iratokhoz ne használd. ;)

Lehet pislogsz, könnyezik a szemed is közben és a szemedbe megy a festék (amit nem is veszel annyira észre, mert fehér) és az okozza a bajt.

2009. jún. 16. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem majdnem minden színű szemceránál ez van! :-s

Minden nap fekete színű szemcerát használok, és olyan, mintha alul könnybe lábadt volna a szemem és homályos, pedig nincs így. Igen, azért lehet, mert kicsi belemegy a szembe, de ez elkerülhetetlen. Én általában ezt a picit "kipislogom" percek alatt, és utána már nincs baj.

2009. jún. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!