Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudok olyan szettet,...

Honnan tudok olyan szettet, anyagokat rendelni műkörömkésztéshez, amit magam, otthon ismegcsinálhatok? (porcelán)

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Pont az ilyen helyzetekre találták fel a Googlet. Beírod amit megakarsz tudni és kidob pár száz oldalt...

De tudod egyáltalán, hogy hogyan kell csinálni? Mért nem inkább műkörmöshöz mész? Mert ha rutintalan vagy nagyon csúnya is tud lenni, de ez műkörmösöknél is előfordulhat...sajnos.

22/L

2009. jún. 15. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, google= [link]
2009. jún. 15. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. jún. 15. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező mérlegelte, hogy körmöshöz akar-e járni, vagy saját maga csinálja-e meg a körmeit... A vaterán találsz porcelán kezdő és haladó készleteket sokkal olcsóbban, mint a körmös oldalakon. Én is így tanultam körmöt csinálni, internetes videók nézegetésével. Igenis meg lehet tanulni.
2010. szept. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!