Világosbarna hajat hogy lehetne világosítani?
Kékes Zöld Szemem fehéres a bőröm.ÉS nagyon tetszenek a szőkésbarna hajak.Szerintetek hogyan világosítsam?CSak fodrász ? nem akarom leszívatni.
Esetleg dobozos bolti festék?
erről a kamilláról m,ár hallottam,te hogy csinálod én egyszer csináltam leszűrtem de tiszta szöszös lett a hajam egy csomó kammillamaradvány benne maradt.
te melyik kamillás sampont használod?És ez csak nyáron hatásos?minden hajmosásnál használod?nem tudsz képet mutatni vagy hasonló szinű hajat? kiváncsi vagyok
Johnsons Baby kamillás sampont használok, mindig :) és kamillateával öblitem le. Vagyis most nem mert be lettem festve egy hülye fogadás miatt:S úgyhogy most megmutatni sem tudom.:S
a teát úgy csináld hogy kétszer vagy háromszor átszűröd. úgy tuti nem lesz olyan :) vagy magát a kamillákat berakod valamibe mint a teafiltert(erre egy nem használt poló is tökéletes) és úgy áztasd ki őket :)
én a johnson levendulás samponját használom de elhatároztam hogyha elfogy akkor kamillásat veszek mert hátha az világosít és láss csodát te is írod hogy jó tesz a hajnak. DE kell hozzá kimenni a napra?télen is beválik?és neten nem tudsz hasonló hajszint mutatni?
www.hajam.hu -ról például..bocsi de kiváncsi vagyok.:)
és te hogy csinálod? megmosod és utána?
hát megmosod ugye a samponnal, rajtahagyot kicsit. atán lemosod vízzel és utána jön rá a tea. azt nem öblited le.
Nyáron persze jobb ha napra is kimész mert az kiszívja, télen nem annyira látszik de akkoris segít valamennyit :)
képet nem találtam... de kb olyan mint a búza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!