Mennyire tartjátok divatosnak a kalapokat?
http://www.youtube.com/watch?v=1fjVbTUlcyw&feature=g-user-u
Olyasmit szeretnék ami 1:17nél van, csak feketében. És barnában... És talán még bézsben:D És... Áh, én eddig mindent utáltam ami a fejemen van, de tavaly ősz óta reljesen sapka és kalapb*zi lettem:D
Legalább nem vagyok egyedül az ízlésficamommal:D
Igen, tényleg nem mindegy, hogy milyen stílussal párosul, de nyáron a szalmakalapok viselése tényleg nem hülyeség, valahol ez nem csak a divat kategória, hanem az egészségvédelem is (bár lehet egyedül vagyok azok közül, akik napszúrást kaptak, aztán a nyaralás fele alatt egy zacsi fagyasztott borsóval a fején ücsörögtt bent a szobában... Én mindenesetre egy életre megtanultam). Télen figyelünk a sapkára, kisgyerekeknél is nagyon ügyelünk még, hogy viseljenek nyáron vékony vászonsapkát ha kint vannak, ez felnőtt korban is így kéne lennie. Külföldön erre azért ügyelnek is, ha itthon körbenézel ez egyáltalán nincs így. Nem tudom itt miért nincs meg ennek a kultúrája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!