Melyiket rendelnétek meg ezek az alapozók közül?
2012. márc. 23. 15:59
1/8 anonim válasza:
Középsőről írják, hogy jó zsíros bőrre is. Ezért azt.
2/8 anonim válasza:
első vagy második,mivel arra csupa jó komment jött alatta:) de inkább elsőt:)
3/8 anonim válasza:
Én a mattítót. Első olcsó kategória, másodikban meg nem szimpi a méhviasz.
4/8 anonim válasza:
az első kettő közül valamelyiket. nekem volt olyan, mint a 3., annyira nem vált be...
5/8 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a mattító alapozó, ha kicsit zsírosabb a bőröd. Szépen fed, nagyon sokáig. Az oxigénes alapozót nem ismerem, csak az oxigénes termékcsalád többi tagját. Az arra hajlamosakra a T-vonalban zsírosíthat. Very Me arcfényem volt csak, az jó, az alapozó is tuti. De amúgy a mattítós a nyerő. :)
6/8 anonim válasza:
Én nekem megvan mind a három. Bármelyiket ajánlom, nagyon jók!
7/8 anonim válasza:
Én a mattítót venném meg, nekem is az van. Az utolsót még nem próbáltam, de szerintem nem minden jó abból a márkából. Az oxigénes meg problémás bőrre ajánlott.
Amúgy meg az oriflame oldalán ott vannak leírva alul a tapasztalatok, én az alapján is szoktam dönteni. :) Tanácsadó vagyok, ezért nekem fontos mások véleménye a termékekről. :)
8/8 anonim válasza:
2.-at :) Jókat hallottam róla, és ha kifogyok mostanimból, olyat akarok venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!