Fedőlakkot milyen márkából vegyek?
Szia!
Én az Essence márkát ajánlom. Zselés hatású fedőlakk a neve. Fekete üvegben van, 10ml-s. Nagyon szép fényt ad, és tényleg zselé hatása van, nekem nagyon bejön. 750 ft, nem a legolcsóbb, de nekem megéri. Csak arra kell figyelni, hogy 2 féle van. Top sealer, és base sealer. A top-ot kell venni, mert a másik franciához való. Egyszer véletlenül vettem azt, hát meg is szívtam vele. Színes lakkon nem akart száradni, és valamiért nagyon felbubisodott. Szóval top sealer (Y)
itt rengeteg fedőlakkot találsz:
Első!
Hát kicsit félre vagy informálva..:D Nem csodálom, hogy nem jött be...ugyan is a base sealer alaplakk, nem pedig fedőlakk.
Viszont a fedőlakkok közül az az Esences a legjobb, a BTGN.:) Nekem 6. napja van körmömön a lakk kopás nélkül. Amit használtam az pedig az Essence 350 ft-s nude lakkja...:D Tehát szerintem magáért beszél, mert alapba ez a lakk kb 2-3 napot bírna.
Az ára pedig 800 forint talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!