Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól ajánlott a...

Hány éves kortól ajánlott a smink? Rúzs, szemfesték, szempilla spirál. Most nyárra milyen ötleteitek vannak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Ismerek egy 5 éves kislányt, aki már most sminkeli magát... persze nem minden nap, de amikor csak teheti.:S Nagyon szép arca van, de sztem a sminktől pár év múlva már elcsunyul.:/:/ Te döntöd el, hány éves kortól sminkeled magad, de akkor vállald a következményeket is.

Amúgy sok embertől hallottam már, hogy "ilyen kislányok is sminkelik magukat?", és egyáltalán nem tetszik a kislányokon a smink. Én azt mondom, hogy 10 évesen még ne kezdd el... (max. ünnepségekre, vagy néha-néha, de ne rendszeresen) de úgyis Te döntesz.

2009. jún. 12. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Engem anyu 10 évesen festett ki elősször egy ünnepségre. Majd 11 évesen már 1-szer 2-szer kifestettem magam, 12 évesen már ha elmentem valahova szempillaspiráll ha meg valami ünnep volt rendesen. Szerintem is maradj a lebellónál, de ha valami ünneo van egy szolídabb sminket kérhetsz anyudtól és a körmeidet nyugodtam kifestheted.
2009. jún. 13. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Azért érződött a kérdéseden,hogy nem lehetsz annyira öreg.:)

Szerintem se kell ilyen idős korodban festened magadat,én 13 voltam,akkor kerültem középsuliba,mikor egy kis szájfény,szemcerka,meg spirál volt,az se mindennap.

Ha már nagyon-nagyon szeretnéd valahogy mázolni magadat,akkor labellót használj,a meggyes pl. nagyon finom,és szép lesz tőle az ajkad,a rúzst meg felejtsd el,a szájfény szerintem jobb,főleg a fiatalabbaknál.A szemhélypúdert szerintem még hanyagold,a spirált is,és a szemceruzát/szemhélytust is.

A körmödet kifestheted,de CSAK SZOLIDAN!Nagyon ronda,ha egy 10 éves kislány pink,vagy vörös körmökkel mászkál!

Remélem tudtam segíteni.:)

2009. jún. 14. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Uh,utolsó válaszoló vagyok,bocsánat,vétettem pár elég durva helyesírási szabályt.SZEMHÉJTUST ÉS SZEMHÉJPÚDERT.:)
2009. jún. 14. 08:31
 15/15 anonim válasza:
szerintem ne sminkeld még magad. én 12 éves vagyok és csak a szemem alá kenek egy kis korrektort mert nagyon karikásak a szemeim. Az anyám még ezt se szereti mert azt mondja hogy ráncosak lesznek tőle a szemeim.10 évesen még nem is gondoltam olyanra hogy sminkeljem magam.
2010. jan. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!