Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak még olyan lányok, akik...

Vannak még olyan lányok, akik egyáltalán nem sminkelik magukat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
én mindig sminkelek kb 3 éve(értsd: korrektor,púder,szemceruza(fekete), szemhéjpúder(épp mi passzol a felsőmhöz), szempillaspirál és színezett ajakápoló néha kis szájfény) mert abnormálisan fehér a bőröm, és állandóan azt hiszik, hogy rosszul vagyok. az osztályban a legjobb tanulók közt vagyok. aki megvet engem az sem a smink miatt, hanem a bunkó stílusom miatt teszi. és mivel van már gyakorlatom, a sminkelésben, nem kell senkit megkérnem, hogy csináljon egy sminket nekem. ez egy buli vagy akármi más esemény miatt nem éppen hátrány.
2012. márc. 18. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

A legjobb barátnőm egyáltalán nem sminkel. Amikor megy a kozmetikushor arckezelésre, akkor a szemöldökét is kiszedi, illetve beszínezni, meg a szempilláit, de csak barnára. Ezenkívül ajakápolót használ, hogy ne száradjon ki a szája, meg ha van 1-1 pattanása, akkor korrektor.

Engem pedig egészen nyugodtan megvethetsz, amiért sminkelsz, úgysem adok idegen véleményére. Szerintem nem sok, és soha senki nem mondta még, hogy nem kéne, vagy nem áll jól, vagy túl sok vagy akármi. Szerintem a korrektor, szempillspirál, szemhéjpúder, esetleg szemceruza simán belefér, mert nem maszkot csinál, csak kiemelem a szemem.

16/L

2012. márc. 18. 18:57
 13/16 anonim válasza:
Ha ízlésesen van rajta simnk és nem viszi túlzásba,akkor-szerintem-az jól is állhat valakinek.De én sem szeretem azokat a lányokat,akiken sok smink van!:)Az már egy állarc:)))
2012. márc. 25. 16:34
 14/16 anonim válasza:
Én sem sminkelem magam :) Nekem valahogy nem jön be. De nem vagyok ellene. Viszont az már túlzás aki 3cm vakolatot ken magára... Szerintem csak mértékkel :)
2012. ápr. 7. 12:36
 15/16 anonim válasza:

IGEN, ÉN!!

(16/L)

2012. ápr. 7. 16:03
 16/16 anonim válasza:
Anya munkatársa 30-on túl van, és soha nem sminkelte magát, mert minek. :)
2012. jún. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!