Zsíros a bőröm, szappannal mosom hogy szárítsa, de ha kimegyek a napsütésbe, elkezd fényleni! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
alapozót nem használok. Ha izzadok, főleg az orrom és a homlokom kezd fényleni. Mi lenne a megoldás?2009. jún. 11. 20:44
1/7 anonim válasza:
Nekem is fénylett a bőröm,de elmentem a bőrgyógyászhoz és ajánlott egy terméket:Bioderma Sébium gel.Naponta 3x kell használni,de nagyon megéri!
Ja és az orvos azt is mondta h szappannal nem szabad mosni arcot,mert szárít,így több zsír fog termelődni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! vényköteles ez a gél? És mennyibe kerül?
2009. jún. 11. 21:25
3/7 anonim válasza:
Nekem a teafa szappan bevált.Kb 400 ft,és bármelyik drogériában kapható.
4/7 anonim válasza:
Milyen márkájú teafa szappan? mert nekem is ilyen a bőröm mint a kérdezőnek..
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ja és tnap Rossmanban is és DM-ben is volt
7/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Vény nem kell hozzá.Ára kicsit drága volt,de eléggé sokáig kitart!Kb.3600FT körül mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!