D betű tetoválás csuklóra vagy gyűrűsujjra?
Figyelt kérdés
A barátom neve D betűvel kezdődik, nem akarom az egész nevét, csak a kezdőbetűt, nem túl nagyban és nem túl feltűnőben, hisz nem ez a célom.
Szóval, szerintetek hova? :)
2012. márc. 13. 18:56
12/13 anonim válasza:
nekem csuklón van tetoválásom...mutatósabb is ott sztem, és elvileg ujjon lévő tetoválások elég gyorsan kopnak, de ebben nem vagyok teljesen biztos, ezt csak hallottam :) és csuklón könnyebb eltakarni is ha olyan helyre kell menned, ahol nem nézik jó szemmel...:)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Úgy döntöttem, hogy csuklóra lesz megcsináltatva, egy kicsit "jobbra csúszva". Vagyis a csuklóm jobb oldalán.
2012. márc. 17. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!