Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozót és arckrémet össze...

Alapozót és arckrémet össze lehet keverni?

Figyelt kérdés
Nem válnak el egymástól, mikor már az arcon van, azaz nem lesz foltos? Milyen alapozót és krémet érdemes használni erre a célra, már ha lehetséges?
2012. márc. 12. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet, persze. de ezt inkább testápolóval szokták, mert ott nem kenheted be magad végig alapozóval, de mégis elfedi az apróbb bőrhibákat. arcra inkább rendesen alapozót használj, és előtte kend be az arcod krémmel.
2012. márc. 12. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

figyelj....sokkal egyszerűbb,ha alapozás előtt hidratálod az arcod..én mindennap ezt csinálom:)bőrregeneráló garnier krémet teszek rá,szép egyenletes réteget képez az arcomon,majd utána jöhet is az alapozó:)sokkal jobb az eredmény!

ha összekutyulod a kettőt,lehet darabos lesz,megváltozik a tetején a szín,stb...inkább ne kísérletezz

2012. márc. 12. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Összekeverheted persze,semmi probléma nem lesz.(nem lesz foltos)Természetes fénynél sminkelj!
2012. márc. 13. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most vettem színezett hidratálót, és bevált! Szerintem ne keverd össze külön tégelybe, de ha az arcod előbb hidratálod és utána alapozod, az jó lesz.
2012. júl. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!