Otthon PC? Steril tű?

Figyelt kérdés

Ajakpiercinget szeretnék otthon csinálni, vettem is steril tűt, de nem volt hosszú csak ilyen rövid, majdnem olyan mint egy varrótű csak picivel hoszabb, ezzel megtudom csinálni?

Nem valami vastag, a mérete pedig majdnem megeggyezik a PC méretével, bár az vastagabb picit.

Tudni valók? Mit hogy?

2012. márc. 7. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen tűvel ne is kezdj hozzá!
2012. márc. 7. 20:01
 2/8 anonim válasza:

szerintem ne csinálj semmit. Ha nagyon akarod a piercinget akkor csináltasd meg profival az tudja hogykell. Te véletlenül elrontasz valamit begyullad a szád .. fuu föleg a szádba ne szurkálj :D

( ez csak az én véleményem)

2012. márc. 7. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj! Szerintem menj el és csináltasd egy szakemberrel! Nem gyerekjáték, és bármi bajod lehet belőle, valamit rosszul szúrsz, találsz el!!! Több ismerősöm próbálkozott már ezzel az otthon én csinálommal, és nem lett épp a legjobb.
2012. márc. 7. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Az előző is otthon lett csinálva csak munkahelyem miatt ki kellett vennem , egyik barátom csinálta meg.

De 4 ezer forintot meg nem akarok kidobni szakemberre.

Azért átgondolom, de tényleg ezzel a kicsi tűvel nem megyek semmire se? :D

2012. márc. 7. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább "dobnék" ki pár ezer forintot egy szakembernek, minthogy a barátom véletlenül eltaláljon egy eret vagy ideget.. A kicsi tűvel meg nagyon sokat fogsz szenvedni azt már most megmondom :/
2012. márc. 7. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább maradok a szakembernél! :) Köszi a válaszokat.
2012. márc. 7. 21:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Még egy gyors kérdés, az elöző ajakpcm kb egy 2 hete volt csináltatva, azóta már befort de a számban érzek egy dudort.

Aki szúrni fogja az azt szúrja majd át megint? Vagy picivel odébb?

Mert szerintem jobb lenne ha kicsit jobbra szúrna mivel a szúrás pontja balra néz igy ezáltal a pc is.

2012. márc. 7. 21:35
 8/8 anonim válasza:
hát ha jó a szakember aki csinálja az attól függ :)) énis szoktam szurni :)) 1 év után egész jól megy :))
2013. jún. 21. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!