Dash kérdése:
Hol lehet divatszemüveget venni?
Figyelt kérdés
Nos hát... Már nagyon régóta keresek. Van a newYorkerbe is de az nagyon drága. Én csak sima keretre gondolok és egy lencsével. Jófogáson is láttam csak ott küldtem egy e-mailt és írt a személy hogy először a pénz, és utána a szemüveg, De én nem bízok az ilyesmikben.. Aki tud valamit kérem szóljon hogy hol lehet venni, vagy esetleg egy oldalon rendelni. Köszönöm!2012. márc. 7. 18:55
2/5 anonim válasza:
Figyi, ha new yorkeres 2000 ft drága, akkor gondolom a Jófogáson még olcsóbb. HA elküldöd a pénzt, lássuk be, nem buksz nagyot, és valószínüűleg nem egy szemüveggel fognak átverni. Egyébként még kínai üzletekben is körülnézhetsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Háát.. én egy picit önző vagyok magamhoz szóval nekem azért sok.:/ de akkor majd megnézem. Köszi ^^
2012. márc. 7. 19:49
4/5 anonim válasza:
Én most vettem a C&A-ban 1500 Ft-ért, és kaptam mellé még egy textil tokot is ajándékba. Szerintem ennyi pénzt megér, mert tényleg nagyon jól néz ki.:)
5/5 A kérdező kommentje:
huuh *-* azmár valami :d
és hol is van a C&A?:s veszpréém?
2012. márc. 8. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!