Hogy választhat ki valaki egy ilyen, az arcformájához abszolúte nem illő szemüveget?!
2012. márc. 7. 13:13
1/7 anonim válasza:
Én szerintem nagyon defektes vagyok, hogy ezen a szemüvegformán nem háborodok fel..
2/7 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond...
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg jól látja a kérdésfeltevő. A fickónak egy kerekded formájú szemüveg állna jól, ami követné a szemöldöke ívét. Vmi olyasmi, mint amilyet Steve Jobs viselt.
4/7 anonim válasza:
Oké, de hogy külön kérdésben felháborodni ezen, és szegény csóka képét kitenni..
5/7 anonim válasza:
A srácnak sztem egy ilyesmi keret állna jól: [link]
6/7 anonim válasza:
Hát elég gáz választás volt. Egy ilyen formájú keret a széles arcú pasiknak lenne előnyös.
7/7 anonim válasza:
hát én se tudnék ezen kiakadni. bár azon, h te kiakadsz, azon én is kiakadok.:D
ha nincs közöd a pasashoz, akkor ne foglalkozz vele. naponta több száz olyan embert látok, akiknek valószínűleg ízlésficama van. elég csak végigmenni egy forgalmas utcán, jól körülnézve. de még se teszem közszemlére őket... nyugi. az a lényeg, hogy neki tetszik. vagy csak le volt árazva az Ofotértben:D kitudja? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!