Az gáz, hogyha köldökpiercingem szárát nem fedi teljesen a hús? Vagyis hogy látszik belőle egy picike,1-3 mm-es rész?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 15:14
1/6 anonim válasza:
sztem nem gáz ha nem olyan feltűnő......
az én sulimba jár egy oan csaj akinek az ajakpc-je mozog beszéd közben+majdnem 1cm kiláccik a szárból......és egyszer nemvolt bent neki és ahogy beszélt kispriccelt a nyála a lyukon.....na az a gáz!!!!!!!!!
2/6 anonim válasza:
Hát ha hús fedné, az neked igencsak fájna... Bőr és némi kötőszövet, amit átszúrnak, nem a hasizmod...
Amúgy szerintem pár mm még egyátalán nem gáz...ha több mint fél centi lenne az lenne fura, és veszélyes is mert könnyebben kiszakadhat, ha beleakad valamibe.
3/6 anonim válasza:
Nem gáz, kicsit sem... nyugodj meg :)
Nekem is van piercingem... :) és annyi nekem is látszik :D
Szval csak nyugiii :P
4/6 anonim válasza:
Nem gáz nekem is látszódik pár mili, de ha téged zavar akk lehet kapni rövid szárú piercingeket is.
5/6 A kérdező kommentje:
Hol? :)
2010. febr. 7. 17:22
6/6 anonim válasza:
Árkád apacsban vettem rövidszárút de sztem máshol is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!