Túlzás ez a nyaklánc?
Figyelt kérdés
Már egy ideje azon gondolkodom, hogy csináltatok magamnak egy nyakláncot. [link] Ilyen medálja lenne, ami a képen van (a csillagra gondolok, ami egy körben van). Na már most, nem lenne egy kicsit túlzás? Nem a kinézetére gondolok, hanem a jelentésére. Aki tudja, hogy mit jelent, az érti, hogy miről beszélek. Szóval ettől nem tűnök sátánistának, vagy hasonlók?2012. márc. 4. 20:35
1/6 anonim válasza:
de, túlzás. én nem tenném a helyedben. meg amúgyis csúnya ez a lánc
2/6 csokissüti002976 válasza:
Néhány ismerősöm hord ilyet. Ne érdekeljen, h más mit gondol. Ha Neked tetszik, meg szerinted nem túlzás, akkor ennyi. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen medálom,csak nem merem hordani xd
6/6 anonim válasza:
Bevallom,nekem se tetszik,de ha neked igen,akkor tényleg ne törődj mással.Viszont ne hord akkor,ha például csupa fekete ruha van rajtad,vagy ilyesmi,mert akkor lehet,hogy furcsán veszik egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!