Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tapasztalatok Amway termékekke...

Tapasztalatok Amway termékekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Konkrétan a kompakt púderek érdekelnek. Meg tudja valaki mondani, kb mennyibe kerül ez a kőpúder? 234912

Előre is köszönöm.

2009. jún. 8. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Nem olyan jok, mint amennyire dragak.
2009. jún. 8. 22:16
 2/3 Főzős Laci válasza:
Vannak olyan termékeik,amik tényleg csúcsminőségűek!Pl.:mosogató koncentrátum,mosópor,autósampon,fogkrém,szájöblítő koncentrátum.Én ezeket használom,v. használtam.De például a késélezőjüket nem venném meg,mert szakács tanulóként tudom,hogy ez az áthuzogatós-verzió nem hatékony.
2010. máj. 24. 01:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezt a púdert használom, és imádom!

Nagyon jó a fedése, és jó a bőrömnek is.

Hogyha nem vagy regisztrált tag, 10.300 forintba kerül a púder, ez kompakttal együtt ennyi, de vásárolhatsz anélkül is.

Hogyha regisztrálsz, kedvezőbb az ára, bár szerintem így is nagyon megéri.

Nem kell belőle sok, és nagyon sokáig elég, arról meg akkor még nem is beszéltem, hogy presztízs kozmetikum, tehát a hasonló minőségű társai jóval drágábbak lennének:)

Hogyha érdekel, szívesen segítek, küldj privit;)

2010. nov. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!