Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik SLEEK palettát ajánlaná...

Melyik SLEEK palettát ajánlanád a kritériumok alapján?

Figyelt kérdés

Vöröses/szőkés/barnás hajam van, nem találtam jó képet róla, de kb. ilyen árnyalatú:

[link]

Kék szemem van, kicsit szeplős vagyok.

Nem szoktam erősen sminkelni magam, és eddig csak nagyon natúr színeket használtam, ami általában nem is volt feltűnő. Most viszont szeretnék változtatni, de nem tudom mi állna jól. Kinéztem több sleek palettát is, de nem tudok dönteni, olyan sok van.

1. In sunset

[link]

2. Oh so special

[link]

3. Paraguaya (ez így a képeken nagyon élénknek tűnik, nem tudom be merném e vállalni, jó lenne, ha erről tapasztalatokat írnátok)

[link]

4. Storm

[link]

Minden, ami a témával kapcsolat, érdekel!

Előre is köszönöm a válaszokat!

20L

2012. márc. 2. 16:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Igazából a Strom az, amiből vannak meg színek, csak hát nem jó minőségűek, nem igazán tartósak, és pigmentáltnak se mondanám. Úgyhogy nemtudom, hogy édemes lenne-e ezt megvenni, mert végülis van... :D
2012. márc. 2. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az In sunset is jó lehet, de én inkább a Paraguaya-t mondanám a narancsos színek miatt.:)
2012. márc. 2. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán az In sunset, de amúgy szerintem a zöld jól állna. :)
2012. márc. 5. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is most gondolkozok, hogy veszek egy palettát és én a Stormot néztem ki, mert nem vágyok különösebben színes sminkekre. A Paraguaya-t sztem semmiképp se vedd, mert nagyon sok benne a hasonló szín. (Meg mondjuk én tuti nem tennék szemhéjamra vmiért narancssárgát, de ez már ízlésdolga:D)

Esetleg vedd figyelembe, hogy mennyire vágysz matt/fényes színekre, mert pl. az In sunsetben csak a fekete matt egyedül.

2012. márc. 16. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az AU Naturel, a Bad Girl és a "kötelező" Oh So Special a kedvencem.
2012. máj. 25. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Monaco is jól állna neked. Az Oh So-val nem lehet mellé lőni, nahyon szép. Nekem már 5 Sleek palettám van és nézegetem a két új kiadást is.
2012. máj. 26. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!