Melyik SLEEK palettát ajánlanád a kritériumok alapján?
Vöröses/szőkés/barnás hajam van, nem találtam jó képet róla, de kb. ilyen árnyalatú:
Kék szemem van, kicsit szeplős vagyok.
Nem szoktam erősen sminkelni magam, és eddig csak nagyon natúr színeket használtam, ami általában nem is volt feltűnő. Most viszont szeretnék változtatni, de nem tudom mi állna jól. Kinéztem több sleek palettát is, de nem tudok dönteni, olyan sok van.
1. In sunset
2. Oh so special
3. Paraguaya (ez így a képeken nagyon élénknek tűnik, nem tudom be merném e vállalni, jó lenne, ha erről tapasztalatokat írnátok)
4. Storm
Minden, ami a témával kapcsolat, érdekel!
Előre is köszönöm a válaszokat!
20L
Én is most gondolkozok, hogy veszek egy palettát és én a Stormot néztem ki, mert nem vágyok különösebben színes sminkekre. A Paraguaya-t sztem semmiképp se vedd, mert nagyon sok benne a hasonló szín. (Meg mondjuk én tuti nem tennék szemhéjamra vmiért narancssárgát, de ez már ízlésdolga:D)
Esetleg vedd figyelembe, hogy mennyire vágysz matt/fényes színekre, mert pl. az In sunsetben csak a fekete matt egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!