Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a NYX...

Mi a véleményetek a NYX termékekről?

Figyelt kérdés
Használtatok már? Ha igen honnan szerzitek be? Én elég sok sminkes blogot nézegetek és sokan azt állítják, hogy nagyon jó minőségűek.

2012. febr. 28. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem őket, tényleg jó minőségűek. Púderei, pirosítói jók, szemhéjfestékeit is szeretem.

Én Müllerben szoktam venni, de ha internetről rendeled (pl. cherryculture.com), akkor több termék közül tudsz választani, és olcsóbb is valamennyivel.

2012. febr. 28. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Én eddig azt hittem, hogy kb MAC árkategóriás termékek,de rá kellett jönnöm, hogy töredékáron is tudok minőséget venni. Most rendeltem meg a jumbo pencileket (és találtam egy tök jó tippet az egyik blogon, hogy milyen eljárással tudom kiszedni a ceruzából a belsejét.állítólag így sokkal könnyebben lehet használni.)

Ami meg a palettákat illeti én teljesen belezúgtam az összesbe, ezért gondoltam, hogy előtte érdeklődöm a minőségükről és utána rendelek belőle.

Ecseteiről mi a véleményed?

2012. febr. 28. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ecseteit sajnos még nem használtam, de a palettái nagyon jók, azokat érdemes megrendelni. 10-es palettáit használtam, kedvencem a zöld szeműeknek készült paletta, de az összeset csak ajánlani tudom. :)
2012. febr. 28. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid. Akkor azt hiszem belevágok és rendelek néhány dolgot. Már csak a fontossági sorrendet kéne valahogy felállítanom, mert ha tehetném kb. mindent felvásárolnék.:D
2012. febr. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!