Elsősorban a szülőket kerdeznem, hogy kérjem meg szüleimet hogy engedjék meg a köldök piercinget?
hhát igen valaki 11évesen csináltathat már... :S de nekem addig nem lehet mig itthon lakok azt mondták xDD
de neked sok sikert
nekem anyám az ajakpiercinget nem engedi szval majdnem ugyanaz a helyzet.. sokaknál bevált már az h elmennek megcsináltatják hazamennek megmutatják kivetetni úgyse fogják és nem fognak kipaterolni a házból :D én is meg fogom ezt csinálni .. meglátjuk mi lesz belőle:D
15/L
na én ezt se merném mert nemtudom mi lenne..kivetetik.. :/
de majd te írd meg h mi lett belőle :Dköszi
szia.én is 15 éves lány vagyok :) és eg hónapja csináltattam meg...orrba is szerettem volna, de arra szüleim határozottan azt mondták, hogy NEM! ha meglátják, megvonják a zsebpénzem, stb..:D
köldök pc-t fel se hoztam nekik...
aztán egyik osztálytársam csináltatott, és rá 2 napra engem is rávett:) egyik csaj aki felettünk jár 1 évvel, írt nekem szzülői beleegyezést ;) ne aztán nem is kérték..
aztán jól megvoltam vele :)
és most 1 hete..összevesztem a testvéremmel-.-
és bköpött anyámnak hogy piercingem van xD (és tudta ogy ki fog akadni-.- direkt csak szemétkedni akart)
anyám annyit szólt, hogy mutassam meg.(megmutattam) utána pedig nekem is azzal jött hogy felesleges pénzkidobás, meg hüölye vagyok ogy ilyenekre költöm a pénzem, meg elkapok majd valami fertőzést..-.-és ennyiben maradt:)
én egyébként nem emrtem volna megcsináltatni, ha osztálytársam nem hajtja azt 2 napig hogy csináltassak...és amikor mentem megcsináltatni, akkor is ott állt mellettem és fogta a kezem :) jó volt tudni, hogy egy olyan ember áll mellettem, aki pár napja átélte ugyanezt :) egyébként nagyon fájt, de nem bántam meg mert gyönyörű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!