Hol lehet ilyen fülbevalót venni? Kép lent
Figyelt kérdés
Ilyet akarok, nem hasonlót, hanem EZT! De nem találom, még neten se... Találkozott már valaki vele? Ha igen, hol? Milyen árban?
2012. febr. 26. 15:41
1/11 anonim válasza:
valami cigányasszont kérdezz a piacon, azok hordanak ilyen szemetet
2/11 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok kedves válaszadó. Köszönöm a humorodat!
2012. febr. 26. 15:52
3/11 anonim válasza:
Szerintem a Tally Weijl-ben van ilyen.
4/11 anonim válasza:
Ahogy megláttam Verán tudtam, hogy nekem is pont ilyen kell! A legjobb barátnőm meg is lepett egy ilyennel! Nagyon imádom, ő a westendben vette, egy nagyon jó ékszerboltban azt mondta, ennél többet nem tudok.
5/11 A kérdező kommentje:
Drága utolsó Kommentelő!
Megkérdeznéd a barátnődet, hogy hol vette pontosan? Vagy legalább merre, melyik szinten? Mert nem vagyok Pesti, de csak ezért képes lennék felmenni... :)
Kérlek írj, minél előbb!
2012. febr. 26. 21:54
6/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!:)
Megkaptam a leveledet is!:) Persze megkérdezem, holnap találkozom vele, és akkor holnap majd írok priviben!
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, várom az üzeneted! :)
2012. febr. 27. 19:56
8/11 A kérdező kommentje:
Epekedve várom a választ. :)))
2012. febr. 28. 19:49
9/11 anonim válasza:
Na megkérdeztem legjobb barátnőmet, és küldtem is üzit, remélem megkaptad!:)
10/11 A kérdező kommentje:
Éééééééééééés siker, nekem is vaaan! Végre, kösziii!
2012. márc. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!