A Nivea új beauty bőrszépítő arcápolója tényleg úgy fed mint egy alapozó?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 15:16
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert pont most készülök megvenni.:)
2/7 anonim válasza:
Engem is izgat,de amúgy nemhiszem kasmír van benne nem színezett ráadásul:SDe azért egy próbát megér mert nem nagyon szeretek sminkelni,illetve alapozózni nyáron,úgy érzem mintha beleégne a bőrömbe.Amúgy sztem ha mér a krémet vesszük akkor érdemes lenne a radírt is megvenni:)Ha ma pozitív kritikát kap holnap megye vsárolni:)
3/7 anonim válasza:
Lányok, őszintén, én nem hiszem, hogy ez igaz... szerintem ez csak reklámfogás, hisz egyik előző is írta, hogy nem szinezett, akkor meg hogy fed... ne dobjatok ki pénzt ilyenekre, inkább vegyetek egy igazán jó márkát, pl.: vichy! Drágább ugyan, nem is kevéssel, de ha nem dobnátok ki a pénzt ilyen vacak kencékre, mint amelyet te is említesz kérdező... vichy megfizethető, és egy igazán minőségi márka!
4/7 anonim válasza:
jaj, dehogyis fed ugy!! Nem kell mindent elhinni, amit a reklàmok sugallnak :)
5/7 anonim válasza:
Én is a Vichy mellett vagyok.Én nem vagyok eleresztve pénzzel, de mégis inkább rikábban de Vichy veszek, mert annnyi zsíros fénylő szutyok krémet vettem már.Aránylag olcsók voltak, de ha összeteszem azt a pénzt amit kidobtam már életemben olyan krémekre ami egyáltalán nem vált be,akkor azon elég sok Vichy t vehettem volna.Végre megtaláltam a megfelelő terméket ebben termékcsaládban.Ez most nem a reklám helye, csak elmondtam a tapasztalatom evvel kapcsolatosan.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fed,hisz ez egy arckrém, csak bizonyos problémákat old meg (elvileg): hidratálja az arcot,amitől az üdébbnek és ragyogóbbnak néz ki, a kasmírtól,amit tartalmaz egy kicsit fényesebb lesz az arc (olyan hatású,mintha egy enyhe kiemelő púdert használnál), és a bőr egyenetlenségeit ezáltal kevésbé láthatóvá teszi, kisebb bőrhibák esetén a bőr felszínét kiegyenlíti, de pattanást nem fed el, az arcot nem színezi.
7/7 anonim válasza:
Én sem hiszem, viszont a Vichy sem egy nagy cucc...
Egy csomó IGAZI teszten a NIVEA szerepelt jobban, mint drágább társai.
Amúgy meg már, ha rászánja az ember a pénzt sokkal jobb természetgyógyász boltban venni a sminkeket.
Az régi emberek is növényekből keverték a sminket, és lehet hogy nem ragyogott UV zöldben a fejük a sok károsanyagtól, de legalább olya jól néztek ki. Csak ügyesnek, és kreatívnak kell lenni, és az sem árt, ha egy kicsit átgondoljuk, hogy melyik hatóanyagot mivel lehet erősíteni.
Sajnos ez a tudás nem szerezhető be AVON tanácsadóknál, mert ők ugyebár esküsznek az AVONra. A jó sminkestől kell megkérdezni, aki onnan ismerszik meg, hogy nem csak márkás anyagokat használ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!