Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet leszedni vagy...

Hogyan lehet leszedni vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma tetettem 3D műszempillát, 10 mm. Mindenki mondta, milyen jó, szép. Hát nekem nem tetszik, egyáltalán nem természetes, nagyon feltűnő, nagyon nem jön be, bánom, h. megcsináltattam.

Hogyan lehetne eltüntetni? A kozmetikus szerint majd kihullik... 1 hónap. az rengeteg idő...:(((

2012. febr. 23. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
ollóval
2012. febr. 23. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha lehet értelme válaszokat kérek, akik jártasak a témában. köszönöm szépen:)
2012. febr. 23. 13:55
 3/5 TeeCee ***** válasza:
A kozmetikusnál akinél csináltattad kellene lennie oldószernek.Menj vissza és kérd meg h szedje le. Amúgy megpróbálhatod valami olajjal, zsíros krémmel de az nem tuti, hogy leszedi :(
2012. febr. 23. 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Lehet megpróbálom mégis megszokni, s megvárni míg kihullik,oldószerek biztos károsítják a szempillámat.
2012. febr. 23. 14:44
 5/5 TeeCee ***** válasza:
Hát ami azt illeti a ragasztó sem használ neki, szóval ha annyira zavar a pilla az oldószertől ne félj:) De amúgy lehet, hogy tényleg csak szokatlan, egy nap után már nem leszel olyan idegen magadnak a tükörben:) Meg elég majd visszamenni ha elkezd hullani aztán ilyen foghíjas lesz, amíg szép, szerintem hagyd:)
2012. febr. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!