Mi lett a körömlakkjaimmal?
Figyelt kérdés
eddig mindig kint hagytam az asztalomon őket, aztán azt olvastam hogy a legjobb ha napfénytől elzárva tartjuk. beletettem őket egy dobozba és most meg mindegyik körömlakkom tetejére feljött valami réteg.. mintha a körömlakk színével megfelelő olaj lenne.. nem tudom miaz.. de nem száradt be meg rendesen tudom vele lakkozni a körmöm, csak az ott van.. ezzel hamarabb tönkre mennek a körömlakkjaim? vagy mit csináljak velük?! ti hogyan tároljátok őket?2012. febr. 21. 17:20
1/5 anonim válasza:
Pár percig dörzsölgesd őket a kezeddel, ez csodákat tehet!!
2/5 anonim válasza:
Tedd a két tenyered közé a körömlakkot, úgy, hogy a kupakja lefelé legyen azaz fejel lefelé, majd "görgesd".
4/5 anonim válasza:
19.56-os vagyok. A rázás azért nem "olyan jó" mert buborékok keletkezhetnek/nek a körömlakkban.
Nem leszólásból írtam, én se olyan rég tudom :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!