3d műszempilla?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tart? Pesten hol lehet olcsón csináltatni? Vélemények róla? Saját szempillát roncsolja?

2012. febr. 20. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
3d? miért eddig csak 2d-s volt?
2012. febr. 20. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Azt csak 3D-s szemüveggel lehet látni?
2012. febr. 20. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Több hétig tart (ha jól meg van csinálva), csak töltetni kell kb. 3 hetente. Nagyon természetesnek hat, akár spirálozni is lehet, de olyankor nagyon vigyázni kell, hogy ne olaj alapú szemfesték lemosót használj. A saját szempillát nem roncsolja, teljesen észrevehetetlen, nem érzed, hogy fent van.
2012. febr. 20. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Én is csináltattam 3D-s szempillát. Nekem kb. 1,5 hétig bírta. Én a legkisebb szálakat tetettem fel, mert elég rövidek a saját pilláim és természetes hatást szerettem volna elérni. Engem egy picit zavart a viselése, mert ha éjszaka sokadt forgolódtam, akkor reggel egy-két szállal kevesebbel ébredtem. (és minden nap leesett :-( )És vigyázni kell rá, alvásnál,sminkelésnél, öltözködésnél, mosakodásnál is. Közelről a műszempilla szálak nem annyira természetesek.Én legalábbis sokkal lágyabbra gondoltam, ehhez képest elég merevek. Amelyik szál megadta magát, az bizony nekem az eredeti pillámmal együtt jött ki, bár megnyugtatlak, hogy bár sok szál pillám kiesett, azért maradt is, mert nem minden pillára raknak szálat. Viszont úgy összességében szép,de azért hazudnék, ha azt írnám, hogy teljesen olyan mint az eredeti, mert én azt szerettem volna, ha tapintásra, érzésre eggyé válik a pillámmal, de ha nem ez a cél, azért nagyon szépen kiemeli a szemet és jól mutat, és nem mű kinézetű mint a tincses (bár ez gondolom a hossztól is függ),de azért 8000 ft-ot már nem adnék ki érte, max. 3500-4000-et. És érdemes a saját szempillát feketére befestetni, hogy ne legyen eltérő a szín, sajnos én nem tettem, pedig kellett volna!
2012. febr. 20. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináltass olcsón!! Halál komolyan!

Én Pesten jártam a Király Pál utcába, de elköltöztem és nem tudtam járni egy ideje, igaz, most néztem a honlapjukat, már nincs ott a csaj. Nála volt bónusz brigádos kupon is, meg délelőtt féláron csinálta. Ez a drágább kategória volt, Extreme Lashes cuccokkal dolgozott, extreme lashes képzés után. A Extreme lashes honlapon találsz szalonlistát, ahol foglalkoznak vele.

Az a pilla gyönyörű volt, rengeteg szálat rakott fel szemenként, 100-120 körül, tökéletesen olyan volt, mint az igazi! De tényleg! Ha esett ki a saját pillámmal együtt, akkor sem tűnt fel, mert rengeteg volt feltéve.

Ahogy csinálta, az úgy nézett ki, hogy feküdtem végig, fejem, térdem alatt párna, vékony pléddel letakart, ha fáztam, lefertőtlenített, zselés párnákat rakott a szemem alá, olajtalanította a pilláimat és nagyítós fejpánttal dolgozott, kicsi szárítóval megszárított a végén, igazgatta utána nyitott szemmel is stb. Nagyon jól nézett ki, és egészen a szemhéjam tövéhez rakta fel a pillákat, meg nem lehetett mondani, hogy mű. Még a nők sem mondták meg, hogy mű, csak, hogy valami változott az arcomon.

Ehhez képest, most mivel eköltöztem, elmentem egy ügyesnek mondott olcsó csajhoz. Mondom nem leszek a psti sznob pcsa, azt mondták jó, akkor jó lesz nekem is, meglátjuk.

Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy meg sem tanulta hogy kell, csak vett valami készletet és rakja ő is, mert divatos most, és lehet vele keresni.

Úgy nézett ki, le sem fertőtlenített, le sem olajtalanította a pilláimat, valami ragasztószalaggal ragasztotta le az alsó szempilláimat, ÜLNÖM kellet végig, majd elgémberedett a nyakam és fölém hajolva csimpaszkodva, nagyítás nélkül rakta a pillákat!

És úgy néz ki, a régihez képest, mintha a saját pilláimon össze lenne csomósodva a festék! Meg egyáltalán nem szorosan a szemhéjam tövéhez került, hanem olyan, mint mikor a másik már jól lenőtt! És viszonylag nagy ragasztó pettyekkel, műanyag hatású pillákkal! Borzalmas! Annak aki nem látott még normálisat, meg nem próbált még rendeset lehet elfogadható, de ez a drágához képest egy igénytelen szar! A drága nem véletlen drága! Persze nem csak simán azt kell nézni, hogy sokat kérjen, hanem a márkát, amivel dolgozik.

Nézzétek csak meg a teszveszt, tele van olcsó gagyi 3d műszempilla készletekkel. 80%-a az olcsóknak ezt a kínai szart veszi meg és teszi fel nektek képzés és gyakorlat nélkül!

Az igazi drága szép munkáról nem lehet megmondani, hogy mű. Régen rossz, ha látszik, hogy mű!

2012. ápr. 26. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Már régi kérdés, de ha még valaki olvassa és legalább egy ember átgondolja mégegyszer már örülök neki.

Tehát az én sztorim: 3hete rakattam fel 3D pillákat, nagyon ügyes volt a csaj, szépek lettek. Ámde, nagyon kell rá vigyázni, és a ragasztó baromi erős. Ha kihullik tényleg a saját pillával együtt. Tehát most így a 3. hét után saját pillám alig van. Le szeretném szedni az összes műt, de nem maradna sajátom pár szálon kívül. Alapvetően nincsenek rövid pilláim, ugyhogy nekem egyébként sem volt sokkal látványosabb mint spirálozás után.. csak megspóroltam vele napi 5 percet reggelente. Ennyit szerintem nem ér, úgyhogy soha se soha többet nem fogok felrakatni. Ha pillákat akar valaki sokkal jobb a tincses, mert az tényleg nem roncsolja a saját pillákat. Persze ez sem roncsolja, mert nem törik le tőle.. csak tövestűl kihullik...

2013. jan. 31. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Az volt a baj a te pilláiddal, hogy túl nehezek voltak. Jó minőségű és jól dolgozó stylist után nem lesz ilyen bajod. Mert a szempilláid természetesen is cserélődnek és kihullanak. Ekkor esnek le velük a műpillák is. Ha könnyű a pilla akkor nem esik ki miatta idő előtt. Amit még el szoktak cseszni, az az, hogy több pillát ragasztanak össze, és mivel nem azonos ütemben nőnek, a gyorsabb húzza magával a többit.. Gondolhatod!

Nekem azóta is vagy semmilyen pillám nincs, vagy járok Pestre Xtreme Lashest rakatni, nekem bővel elég volt megszívni egyszer nagyon, egyszer meg kicsit. (Utána rakattam még itt helyben tényleg drágább és jónak mondott pillát, amihez szintén van képzés is, de annak meg csípte a szememet a ragasztója hetekig, hiába nézett ki jól.)

2014. aug. 13. 14:48
 8/9 anonim válasza:
100%
Adom a véleményemet az előttem szóló utolsó mondataihoz!Kb 3 éve van /rövid ideig tartó pihentetésekkel/ műszempillám. Eleinte tincses pillákat rakattam, majd 3 ill. 4D-t. Teljesen mindegy milyen fajta,mekkora hosszúságú műszempillát rakatsz.A lényeg,hogy minőségi munka legyen!Kontár munkát sajnos lehet látni eleget.Olcsón felrakják,bóvli alapanyagokkal dolgoznak,amitől eltörnek,kipotyognak,tönkremennek a sajátjaid,és még a látásodat veszélyeztetheti.Viselőjének több-kevesebb odafigyelést,kisebb kényelmetlenséget,nyűgöt kell vállalni.A szemed megmosását,dörzsölését felejtsd el.Kizárólag cicamosakodás!Olajos kendőket,krémeket teljesen zárd ki,más különben hamar vége a történetnek,mert kiesnek a pilláid!Ezenkívül a hason fekvés is tilos a műszempillásoknak!Oldalfekvés nagyon óvatosan,hogy a párna ne súrolja őket!Ha ezeket betartod,tartósabb,esztétikusabb pilláid lesznek!Ha elszánod rá magad,a pénzt ne sajnáld rá soha!Olcsó helyen semmiképp ne csináltass!Aki ezeket a feltételeket batartja,és elviseli ezeket a kis terheket,az rövid időn belül megszokja a műszempillákkal való együttélést.Én annyira imádom a 16-os méretű pilláimat,hogy ki sem bírnám nélkülük,ezért csak ritkán tartok pár hetes szünetet.
2015. jún. 5. 04:46
 9/9 anonim válasza:
Igen!!!! A saját szempillákkal együtt hullik .... de nem csak a hajnak, hanem a szempilláknak is van saját hullásuk, és alapból hullik a szempillánk is. TÚL OKOS ITT PÁR EMBER. INKÁBB SZAKÉRTŐT KÉRDEZZ TE IS, MERT ITT EGYENES VÁLASZT ÚGY SEM KAPSZ SOK EMBERTŐL.
2015. okt. 8. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!