Hol kaphatok ilyen sminkszert, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Olyan szemhéjtust keresek, aminek a kis "ecset" része jó hegyes, amivel szép vékony vonalat tudok húzni. az a helyzet, már másodszor rendeltem az AVONból tust, de pár hét, hónap után egyszerűen "kiszárad", pedig alig használom, és hallom, hogy még lötyög benne afolyadék. Egyszóval nem vagyok vele megelégedve. Pedig nagyon szeretem a szemhéjtust.
Tudnátok nekem ajánlani egyet, amivel szép vékony vonalat lehet húzni?
2009. jún. 4. 15:23
1/8 anonim válasza:
Én Miss sportyt használok. Vékony az ecset, szépen lehet vele vonalat húzni, bár én vastagot szoktam, véknyat könnyeb. Kék a teteje, a Tescoban, vagy DM-ben szoktam venni 600-700Ft között. Nem szárad ki, nem sűrűsödik, nagyon sokáig elég. Az a fajta tud nekem sem vált be, amiről írtál.
2/8 A kérdező kommentje:
Az AVON-ossal még az is bajom volt, hogy eleinte még csak-csak volt színe (fekete)de mára már csak valami kis szürke vonalat tudok húzni, de azt is alig, mert valahogy ki van száradva a tus hegye. (Ami az idegesítő, hogy most néztem és a töve csömcsög a festéktől)
2009. jún. 4. 15:42
3/8 anonim válasza:
Nem csak az Avonos tus olyan. Vettem én drágábbakat is, azok is 1-2 hétig voltak jók, utána még a szemöldökömre sem tudtam használni. Avonosból valami vízállót próbáltam. Kész vicc volt, mert egy icipicit sem volt vízálló, és a feketének is inkább kékses színe volt, na meg ahogy írod, nekem is olyan szürkés volt, és nagyon halvány 1 hét után. A Miss sportyt kb. 6 hónapja vettem, vagy már több is, és még mindig jó az állaga, pedig szinte minden nap használom. Próbáld ki, hátha bejön.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. jún. 4. 15:55
5/8 anonim válasza:
Én "ezer éve" Rimmelt használok, 1 évig elég egy tus,szinte minden nap haználom.
6/8 anonim válasza:
én maybelline-t használok, sokáig elég és nem szárad ki, és ennek közepesen vastag hegye van szépen lehet vele dolgozni :)
7/8 anonim válasza:
én is miss sportyt használok nagyon jó!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezt a Miss sportyt lehet megpóbálom!
2009. jún. 5. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!