Szerintetek sok egy 14 éves lánynak szájfényt alapozót szempillaspirált és néha egy kis tust felrakni sminknek?
Igen, ez nagyon sok. Alapozó semmiféleképpen nem kell, még alkalmakkor sem. Ez nem korfüggő, én 21 vagyok, de én is nézek nagyokat, mikor totál festékesen jönnek suliba páran. Nem szép.
Szájfény, vagy kissé fénylő ajakápoló még belefér, ALKALMAKKOR (színház, ünnepek... stb) jöhet hozzá egy kis szempillaspirál, de szemhéjpúder, tus nem szükséges, sőt.
Kedves 72 %-os én is voltam bőrgyógyásznál nem is egyszer , kozmetikusnál is és csak rosszabb lett. ; D Amúgy szerintem sok. Tust egyáltalán nem kéne használni. Én alapozót ( vékonyan ,mert rohadt piros és pattanásos a ronda fejem ^^ ) vagy korrektort szoktam használni átlag napokon. Néha ha kedvem van akkor szempillaspirál ,de nem túl gyakran. Színházba néha kiszoktam húzni a szemem,de béna vagyok,úgy hogy nem túl gyakran. Szerintem szájfény sem feltétlen szükséges,ha még a minősége is rossz akkor eléggé kitudja kezdeni a szádat, labello elég lenne.
14/ L
A tus már igen.De alapozó, korrektor és spirál nem gond...
A szájfény nem biztos, hogy jó ötlet, én inkább labello-t használok, mert az is ad egy kis színt és fényt a számnak, de nem csillog nagyon.Majd ráérsz jobban festeni magad évekkel később.És amúgy az alapozó és a korrektor nem tesz rosszat a bőrnek csak a púder, szóval nem tudom mért kell ennyire lecseszni a 14 éves lányokat akik picit szebbek akarnak lenni és nem akarják, hogy látszódjanak a pattanásaik.Nem k*rvának öltözik csak alapozót tesz fel.Szerintem ezért nem kéne oltani...
köszönöm jól esett ez az utolsó komment :)
nem feltűnően szoktam sminkelni és a szempillaspirált is csak úgy használom hogy ne tapadjanak össze a szempilláim és ne tűnjön úgy mintha 3 szál vastag szempillám lenne mert a undorító..tust pedig annyira vékonyan használom hogy csak megerősíti a szemem vonalát :)
Alapozó szerintem nyugodtan mehet. Persze jó árnyalatot válassz és ne legyél narancssárga. Spirál is, de ne ilyen 5 rétegbe csomósodásig. Szájfény helyett én Carmexet használnék. Természetes telt ajkak lesznek tőle. A Labello meg köztudott, hogy szárít. Vagy esetleg vmi barackosabb szájfény, mire beérsz a suliba úgy is lekopik, tehát miért ne.:D Szemceruza szerintem a felső vízvonalra mehet, alsóra ne..
Tus...hát azt szerintem tényleg hanyagold, ha csak nem tudnád nagyon extra vékonyan kihúzni a szempilla vonalába.:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!