Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajak pc otthon!? Nem ment át...

Ajak pc otthon!? Nem ment át a vég a piercingnek mert le van kerekítve. =/

Figyelt kérdés

Vettem egy mini baán ékszert oylan van a hasamba csak ez a 1/3 annak . számba való.

ma átszuratm egy 1,25 tűvel és kihúztam a tűt .de a lukon átment a pc csak a baj az hogy a legvégén a szám belsejében a bőrt nem tudtam Nincs ötletetek hogy kéen csinálnom hogy átmenjen ?

(negatív vélemények nem kellenek hogy ne csináljam stb .. )

2009. jún. 2. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugye fertőtlenítetted vagy valami?

Szerintem menj el egy szakemberhez, aki rendesen befejezi, amit elkezdtél.

2009. jún. 2. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el egy pirecingeshez...aki ért is hozzá?
2009. jún. 2. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz hozzá, ne csináld magadnak. Most van egy felesleges sebed. Várd meg, amíg begyógyul, utána, ha van eszed, akkor egy szalonban csináltatod meg vagy legalábbis egy olyannal, aki maszek megcsinálja, fertőtlenít és képes belerakni a piercinget. Ne próbálkozz tovább. Mellesleg ez a legegyszerűbb piercing.
2009. jún. 2. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Remelem kifozted a tut elotte!!! Hogy csinalhatsz ilyet, hogy csak felig bokod at?? Vagy ki akarod lyukasztani vagy nem!:D En a fuleimet boktem ki hazilag, a szamat nem mernem, jo hogy nem talaltal el valami eret vagy ideget... 70%-os alkohollal, kamillaval kezeld le, aztan menj profihoz h fejezze be vagy hagyd benoni, most mar ne bokodd ha egyszer kihuztad a tut, ha meg egy "jaratot" csinalsz az elozo melle mert veletlenul nem ugyanoda bokod vissza, akkor a valadek nem tud rendesen kiurulni, begyulik es ugy begyullad a szad hogy bepisilsz a fajdalomtol!:S Komolyan!
2009. jún. 2. 19:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Jajja nem kel tulreagálni ,nincs nagy seb . nem veszéljes. csak arra vagyok kíváncsi hogy akinek már van tapasztalata mit szol a dolgokhoz és mien tanácsot tudna adni...

szakembert nem akarok szeretem magam csinálni az ijen dolokat . 11 füllukam van . amit én alkottam

amugy meg átszurtam telyesen csak kiszedtem a tút és a pc mivel kreített nem tudta átszurni é shogy hogy tágítják erre vok kíváncsi....

2009. jún. 2. 19:56
 6/13 A kérdező kommentje:

jah és kézfertptlentőt használtam , stertil tűt, piercinget .

nem fetőződött be semi

2009. jún. 2. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:
(19:15-os vagyok) hat, ha meg benne lenne a tu azt mondanam hagyd benne egy kicsit igy viszont... probaltad belulrol kifele atbokni a piercinggel? Ha nem talalod a lukat belul, esetleg fertotlenits le egy sima atbokos fulbevalot, azoknak altalaban az atmeroje is kisebb, probald azzal megtalalni es hagyd benne par percig. volt ilyen velem is, atboktem, kihuztam a tut aztan nem birtam az istennek se beledugni a fulbevalot, kb fel orat szenvedtem vele a vegen mar verzett mint az allat, de vegul sikerult:)
2009. jún. 2. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:

majd azert ird le, hogy sikerult-e vegul! Itt ulunk es izgulunk:)

:)

2009. jún. 2. 20:44
 9/13 A kérdező kommentje:

köszike =)

hagyom pihenni a számat .

és megcsinálom jövőhéten .

mindent kösönöm alkalmazni fogom =)

2009. jún. 2. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
ha pesti vagy csak szólj és ingyen megcsinálom neked :D
2009. jún. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!