2/11 anonim válasza:
Az elsőből semmit nem látok, viszont a második nagyon tetszik. Ha ez is annyiba kerül, bőven megéri, én megvenném, ha látnék ilyet! :)
3/11 A kérdező kommentje:
2012. febr. 7. 22:44
4/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Ez nekem tetszik, ezt nem venném meg. De a második nagyon szép még mindig :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a 2. is. Lehet, mindkettőt megveszem, még úgyis kijönnék 5ezer + pkból.
2012. febr. 7. 22:53
6/11 anonim válasza:
nekem az első nagyon tetszik, nekem is ilyesmi van, a második se rossz, csak nem az én stílusom.18/L
7/11 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszenek.Ami az első képen van (amit eltévesztettél) az tetszik.:D
Ezt imádom!
8/11 A kérdező kommentje:
Az első képen, amit eltévesztettem, ugyan az van, mint amit utána belinkeltem :D
2012. febr. 12. 22:05
9/11 anonim válasza:
Az eltévesztett nagy kijelzős arany (ami tetszik), és az első jó link pedig egy szép alkalmi ezüst vékony óra.
Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem nem ugyanaz..:D
10/11 A kérdező kommentje:
De nem arra mondtad, hogy tetszik, amit eltévesztettem? Mert utána egy későbbi válaszban linkeltem, amit eredetileg akartam volna, és az ugyan az, mint ami a lány kezén van.
2012. febr. 13. 21:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!