Hogy tudnám eltüntetni?!
Figyelt kérdés
Holnap egy nagyon fontos esemény lesz és én nagyon szeretnék jól kinézni, csakhogy pont ma kijött egy pattanás az államon. Hogy tüntethetném el? Alapozót kentem rá de csak még jobban kiemeli, pedig nem raktam sokat. Olyan csúnya és gusztustalan hogy az nem is igaz. Hogy tudnám rendesen elfedni az alapozóval hogy ne látszódjon annyira? Ti hogy csinálnátok?2009. jún. 1. 18:07
1/2 anonim válasza:
Tegyél rá fogkrémet, hátha lejjebb viszi! Vagy kamillás borogatás! Talán holnap reggelre lejjebb megy így, és utána már el tudod tüntetni! Korrektorod van? Azzal próbálkozz!
2/2 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm, alig lehetett észrevenni!
2009. jún. 4. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!