Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok könnyen kezelhető...

Tudnátok könnyen kezelhető szemhéjtust ajánlani kezdőnek?

Figyelt kérdés

Most essence black maniám van, de nem igazán tudok vele bánni. Olyat keresek, amivel könnyen megbírkózok. Lehetőleg árba se verje az egeket.

Köszi előre is ! :)

2012. febr. 3. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

A black maniát sokan nem szeretek.

Van az essence-nek szintén filces tusa, 800 ft. Nekem az van, én szeretem.

[link]

2012. febr. 3. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:

lehet még azt a tust kapni ?

most olvastam utána, és sokan szidják, hogy hamar elkenodik. Nálad mi a helyzet ez ugybe?

2012. febr. 3. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne kapni.

Nekem egyáltalán nem kenődik, még este is olyan a vonal, mint amilyet reggel húztam.

Csak arra kell figyelni, hogy a hegyével lefelé állítsd, hogy oda folyjon a festék.

2012. febr. 3. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen Essence filc tus, de rettenetesen rossz, már felvinni alig lehet, pedig kettő is van, mindkettő ugyanolyan nehezen fog. Pedig mindig úgy teszem le hogy a hegye lefelé álljon...de az Essence az ilyen. Semmi jót nem vettem még ebből a márkából. Szerintem bármi mást vegyél, csak ezt ne.
2012. febr. 5. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A filc nekem is olyan lett, mint az elottem hozzaszolonak. Helyesen tarolom, de beszaradt hamar.

Es amikor jo volt se tudtam szep vonalat huzni vele..jo bevallom bena tus huzo vagyok. Volt gel allagu tusceruzam avonbol, de a feketet nem tudtam szepen hasznalni csak a tobbit belole.

Viszont az Essence tegelyes tus nekem a sajat ecsetevel bejott. En pedig tenyleg bena vagyok, de ezzel szep vonalat huztam. Par alkalom gyakorlas szukseges, de hamar bele lehet jonni.:) Bar menynire macerasnak tunik kezdokent, de nekem ezzel ment a legjobban..pedig amugy bena vagyok.:( A lila emg a zold most raadasul 299 ft, ha kapsz meg. Amugy meg 8-900 talan. Van fekete meg barna is..ezek a 8-900asak.:) En nekem anynira bejott hogy barna kuveelevel mindegyikbol beszereztem.:)

2012. febr. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!