akinek van tapasztalata benne légyszi megosztaná? kb meddig bírja? teljesen felragasztja e a körmére? ha sikerül buborékmentesen megcsinálni tartós? kibírja kb 1-2 hétig?
Én próbálkoztam, volt ami bírta kb. 1hétig, de ott is volt olyan, ami leesett, pedig körmös javasolta, hogy ne körmös ragasztóval rakjam fel, hanem pillanatragasztóval... Ha nagyon olcsón veszek (200ft) akkor van olyan, aminek a műanyagja behasad. Bár mikor megveszed látni fogod, hogy mennyire vastag. Mondjuk ha műkörmöt szeretnél, jobban megéri a rendes épített, mert lehet, hogy kicsit drágább, de a felragaszthatónál is sokat kell molyolni, hogy természetes hatást keltsen. Én speciel 1,5 órát simán elvoltam míg méretreigazítottam, de utána azt hitték, hogy eredeti körmöm, szóval megérte:)
2012. febr. 3. 11:20
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. febr. 3. 13:38
3/7 anonim válasza:
Én is használtam már sima tippeket, én is pillanatragasztóval tettem fel, eléggé tökölős, de nekem bírta az egy-másfél hetet, utána jött le egy-kettő.
Én ha találok normálisat(átlátszót), akkor veszek 2-3 zacskóval, hogy ha esetleg leesne, akkor rögtön tudjak újat feltenni(de előfordult már, hogy óvatosan de visszatettem azt ami leesett...:O)
2012. febr. 3. 21:26
4/7 anonim válasza:
nekem kb másnap elkezdtek lepotyogni, nagyon rosszak
2012. febr. 4. 09:00
5/7 anonim válasza:
nekem körmös barátnőm tette fel, 3 hét után kezdtek fellevegősödni és leválni.
2012. febr. 4. 13:53
6/7 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit használj, ami formájában (mármint ívében) nem domborúbb sokkal a saját körmödnél, ill. valamennyire alakítható is a formája, a jobb illeszkedés végett.
Illetve csináld azt, hogy mondjuk közepes reszelővel előtte mattítod a körmöd, majd kensz rá valami előkészítő folyadékot (ami zsírtalanítja és von el belőle némi vizet) és ezután ragasztod fel a tip-et valamilyen műköröm ragasztóval. Talán ne a legolcsóbbat válaszd, szerintem a Moyra ecsetes ragasztó erre a célra pont tökéletes. :)
2012. márc. 27. 08:32
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) igen ha helyesen rakom fel, valóban sokáig rajta marad, nagyon nehezen tudtam leszedni :S de én voltam a hülye mert nem leoldottam hanem lekapartam, és így roncsolódott a körmöm, de egyépként tényleg nemrossz,nekem megfelelt :) és köszi mindenkinek a választ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!