Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színeket/mintákat...

Milyen színeket/mintákat szerettek a körmökön?

Figyelt kérdés

Van egy blogom, és arra kellene. Olyan színt vennék, ami sokatoknak tetszik. Nekem a csillogós minden mennyiségben tetszik, de ha olvasnátok egy körmös blogot, és csak csillogós lakkok lennének, akkor elég uncsi lenne, nemde? Pl ha ingyen megcsinálná valaki, vagy te magad olyan ügyes lennél, hogy bármilyen mintát meg tudnál csinálni, akkor milyen minta lenne az? Sok jó, kreatív ötletet várok.

Vagy egyáltalán milyen színt szerettek körömlakkba?

És milyen mintát képzelnétek el magatoknak, ha minden lehetséges lenne?

Melyek a kedvenc körömlakk márkáitok?

Képet is linkelhetnél.

2012. febr. 2. 21:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Én leginkább a babarózsaszínt szeretem meg a sötétpirost.

28/N

2012. febr. 2. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sima, francia manikűr! A többitől személy szerint visítófrászt kapok :D
2012. febr. 2. 22:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit írj le kérlek, hogy mennyi idős vagy, meg hogy milyen a stílusod. Sportos, laza, nőies, vagány, elegáns... :)
2012. febr. 2. 22:10
 4/15 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az eddigi válaszolóknak! :)
2012. febr. 2. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, 26. A konzervatívabb dolgokat szeretem, kis csavarral, hogy passzoljanak hozzám. :)
2012. febr. 2. 22:21
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Első vagyok:

Stílusom: nőies, cicababás

2012. febr. 2. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ez a te blogod?

[link]

Mert amennyiben ez, akkor grat, mert szoktam nézegetni rendszeresen, és tetszik, amit csinálsz!

Amúgy nekem is van egy ilyen témájú blogom, innen nyugodtan vehetsz ötleteket, ha valami tetszik:

[link]

2012. febr. 3. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Én például nem szeretem a csillámos lakkokat, és a színekben is eléggé válogatós vagyok. A körmöm egyszínű szokott lenni, minta nélkül.

A színek, amiket használok: lila, bordó, piros, sötétebb kék, nem "virító" sötétebb rózsaszín. A világos színek nem tetszenek a kezemen, főleg, hogy fehér a bőröm. Meg úgy amúgy sem tetszenek. Tehát pl. sárga, babarózsaszín, babakék, világos zöld stb. Szépnek találom a szolid, szinte seszínű körmöket is, de a saját kezemen jobban tetszenek az erős színek.

Ha tudnék mindenféle mintát csinálni rá, akkor valószínűleg valami egyszerű, nem feltűnő félét választanék.

A lakkjaim többsége Essence Colour & Go, de van egy Lovely is, meg egy Catrice.

19/L

2012. febr. 3. 13:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Ja és a stílusom...olyan lazán nőies. :) Kényelmes, de csinos.

19/L

2012. febr. 3. 13:50
 10/15 A kérdező kommentje:

5. kommentelő:

Igen az a blogom. Benéztem a tiedre is, és a követőd vagyok, és írtam is az egyik bejegyzésedhez. Remélem te is a követőm vagy, hogyha rendszeresen olvasol!! :)

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!