SOS! Miért írja ezt (Avon) rendelés leadásánál?
Figyelt kérdés
Jillian Dempsey szemöldökceruzáról van szó, egész pontosan a Fair árnyalatról. Az akciós szórólapon szerepel. A rendelés mentése után ezt dobja a cikkszámra: "Az Ön által megadott termék nem rendelhető ebben a kampányban!". Érdekesnek találtam, ezért kipróbáltam a másik árnyalatot beírni, amit érdekes mód felismert..
Akkor ez most miért van? Nem hogy a termék, de kifejezetten az az árnyalat rendelhetetlen, ami kellene..
Ráadásul ma 10:00-ig le kell adnom.
Nagyon megköszönöm a segítséget!
2012. febr. 2. 07:52
1/4 anonim válasza:
Sajnos az adott termék már nincsen készleten, elfogyott.
A szövegezés valóban nem túl egyértelmű, de ezt jelenti.
2/4 anonim válasza:
elfogyott ez az árnyalat, nyilván másnak is tetszik
rendelj másikat
3/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint az ilyen kiírás, nem átmeneti készlethiányra vonatkozik, hanem véglegesen elfogyott termékre. Biztos információt az Avon ügyfélszolgálatán kérhetsz, a 06-28-511-111-es számon.
4/4 anonim válasza:
Én is jártam már így, a termék elfogyott. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!