Divat még az orr pc?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:19
1/12 anonim válasza:
Hát az ilyen bazi nagy, vagy karika szerintem ronda. De az a kis szerény tök jól néz ki.
ez szép :)
2/12 anonim válasza:
divatnak divat, de kb mindenkinek van..
szerintem egy szép lányon nagyon jól tud kinézni.. ugyanúgy mint köldök pc egy vékony lányon :)
3/12 anonim válasza:
Már több éve kiment a divatból...
4/12 anonim válasza:
Sztem is már kiment a divatból és sajnos elég sok embertől is halottam. Ha nagyon szeretnél leeht kapni ugynevezett "mű" pc-ket amik iylen mágneses cucc... és szinte nagy különbség nincs is az igazi emg a között, ugyhalottam. Nézz utánna sztem :)
5/12 anonim válasza:
kiment a divatból..ez hülyeség.
ha tetszik csináltass nyugodtan,ez nem "divat"-ra megy. aki divatból csináltat pc-t az majd magára vessen ha már nem tetszik és örök életére marad egy lyuk.
6/12 A kérdező kommentje:
hát neméppen mert a lyuk egyidő után beforr.. nem?
2009. máj. 31. 21:39
7/12 anonim válasza:
de.beforr.
nekem most lett nemrég orrpc-m és nem divatbol mivel még van a fülemben és van ajakpc-m is. csak azért csináltass hogy neked tetszen. ne a divatért. és szurasd, és ne lövesd!!!
8/12 A kérdező kommentje:
hátjóó. nekem tetszik.. csak én olyan vagyok hogy ha leszólnak, pl mondjuk egy felsőmet..akkor azt soha többet nem veszem fel.. :D
2009. jún. 1. 12:09
9/12 anonim válasza:
hát mert hülye vagy.
ne érdekeljen más véleménye.
10/12 anonim válasza:
Beforr, de azért ott marad a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!