Lady Ann szemhéjtus?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?
2012. jan. 31. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ha erre gondolsz, szerintem ez egy elképesztően jó tus! Bár megmondom őszintén hogy nincs viszonyítási alapom mert soha nem vettem más tust.. kb 14 évesen az első tusom is ilyen volt és most 19 évesen is ugyanolyat használok, nem volt szükség arra hogy másikat próbáljak mert tökéletesen helyt áll. Szerintem nagyon könnyű vele dolgozni, nagyon szép tusvonalat lehet vele húzni, nagyon szép erős pigmentált színe van, nagyon gyorsan megszárad már ahogy felkented majdnem, és nem kenődik, nem mászkál el a szemedről semerre kb egész napon át. És nagyon olcsó ehhez képest hogy milyen iszonyú jó.

2012. febr. 2. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen erre,nagyon olcsó,itt is csak 650 ft és kenterbe veri az Essence és Manhattan tusokat is! :)
2012. febr. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!