Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetoválás előtt henna?

Tetoválás előtt henna?

Figyelt kérdés

Szeretnék tetoválást, de arra gondoltam, hogy előtte megcsináltatom hennával, hogy lássam milyen is lesz. Szerintetek érdemes? Szöveget is írnak hennával? Tudtok Budapesten olyan helyet ahol megcsinálnák a hennát? És egy olcsó, de megbízható tetoválót?

Előre is köszi!

2012. jan. 31. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a jó és megbízható tetkó nem olcsó. a hennás dolog pedig jó ötlet szerintem: )
2012. jan. 31. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, hogy nem olcsó, bár a minta sem nagy amit kigondoltam.

Köszönöm a választ, ment a zöld kész. : )

2012. jan. 31. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:
kéz*
2012. jan. 31. 17:33
 4/5 anonim válasza:
Igen,szöveget is írnak hennával,sajnos nem tudom, hogy hol
2013. febr. 5. 20:41
 5/5 anonim válasza:

NEM!

TILOS!!!

Hennáztam 3 évig egy tattoo szalonban, előre kikötötte a főnök, henna után minimum fél évig tilos tetováltatni! Persze csak arra a felületre, ahol a henna volt.

Teszem azt, jobb vádlira szeretnél egy madarat, akkor semmiképpen ne csináltass oda hennával, hanem mondjuk nézd meg a bal vádlidon. Közvetlen a tetoválás helyére NE! A henna egy külső színező anyag, allergiás reakciót is kiválthat, nyílt sebbe kerülve (mert a tetoválás az) ki tudja mit okozhat. Anyajegyre, leégett bőrfelületre, sebes felületre sosem hennáztunk! Remélem még nem késtem el:)

2013. febr. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!