Tetoválás előtt henna?
Szeretnék tetoválást, de arra gondoltam, hogy előtte megcsináltatom hennával, hogy lássam milyen is lesz. Szerintetek érdemes? Szöveget is írnak hennával? Tudtok Budapesten olyan helyet ahol megcsinálnák a hennát? És egy olcsó, de megbízható tetoválót?
Előre is köszi!
Igen, azt tudom, hogy nem olcsó, bár a minta sem nagy amit kigondoltam.
Köszönöm a választ, ment a zöld kész. : )
NEM!
TILOS!!!
Hennáztam 3 évig egy tattoo szalonban, előre kikötötte a főnök, henna után minimum fél évig tilos tetováltatni! Persze csak arra a felületre, ahol a henna volt.
Teszem azt, jobb vádlira szeretnél egy madarat, akkor semmiképpen ne csináltass oda hennával, hanem mondjuk nézd meg a bal vádlidon. Közvetlen a tetoválás helyére NE! A henna egy külső színező anyag, allergiás reakciót is kiválthat, nyílt sebbe kerülve (mert a tetoválás az) ki tudja mit okozhat. Anyajegyre, leégett bőrfelületre, sebes felületre sosem hennáztunk! Remélem még nem késtem el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!