Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha fültágításnál a hús (vagy...

Ha fültágításnál a hús (vagy bőr nem tudom melyik) kifordul akkor azzal mi lesz?

Figyelt kérdés

1mm lyukból csináltam 3mm-t és a hús vagy a bőr hátrafelé kifordult.Az magától visszahúzódik idővel? Vagy csak akkor ,hogy ha kiveszem a tágítót és fülbevalót teszek a helyére? Vagy csak akkor ,hogy ha teljesen begyógyul a lyuk vagy még akkor is ott lesz az a hús/bőr?

Válaszokat előre is kösz

2012. jan. 29. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
az azert fordult ki mert hirtelen sokat tagitottal rajta. 1mm celszeru tagitani, szepen fokozatosan. nekem is volt ilyen, nem vettem ki folytattam, es csunya lett, vegul kivettem, megvartam meg a fulbevalomeretig osszemegy, es elkezdtem elorol :) soksikert!
2012. jan. 29. 13:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi ment a pacsi:D Szerintem akkor én is vissza teszem a fülbevalót megvárom ,hogy annyira összeforrjon és utána elkezdem megint tágítani
2012. jan. 29. 17:02
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem is az lenne a legjobb szegenykenek:DD es ha tagitod, 1,-1,5 mmenkent,es legalabb 4-5 napig hagyd benne, h szokja a fuled az aktualis meretet.:) ja es meg valami:d fa dolgokat, pl fogpiszkalot siman ne tegyel bele mert a fa szivja a gennyt stb, es szetszarad a fuled. tekerd bele celluxba, vagy kenj ra lakkot :)
2012. jan. 29. 17:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

az se mindegy hogy mennyi fordult ki :D

nekem is mindig kimegy egy kicsi, de az bőr, akkor benne hagyom és vissza húzódik mikor már megszokta (vagy leszárad :D ), meg nekem max ilyen 1mm megy ki.

2012. jan. 30. 08:59
 5/17 anonim ***** válasza:
hanyasafuled?:$
2012. jan. 30. 13:59
 6/17 anonim ***** válasza:
16 volt, most egyik 13 a másik 14 egy kis baleset miatt:D de hamarosan újra 16 :D
2012. jan. 30. 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:
uristen az szepnagy*.* en 22ig szeretnem:)
2012. jan. 30. 15:09
 8/17 anonim ***** válasza:
hol tartasz? Én most 16 nál megállok, de tudom hogy úgysem bírok leállni :D
2012. jan. 30. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:
hat most lett meg a 8mm, :) de megfogadtam mar h leallok 5mmnel, de nem birtam ki, ez most is igy lesz gondolom :) de most egy darabig marad ez, aztan a cel olyan 20-22 :)
2012. jan. 30. 16:28
 10/17 anonim ***** válasza:
én is megfogadtam 5, 8, 10, 12 nél hogy abba hagyom, de átalakult az egész, egy személyes kis rituálémmá. :D
2012. jan. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!