Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen egy jól sminkelhető...

Milyen egy jól sminkelhető arc? Mennyiben másabb, mint egy nehezen, nem jól sminkelhető arc? Min múlik?

Figyelt kérdés
Pl. fehér bőr jobban sminkelhető, vagy ne legyen sok anyajegy, szeplő? Vagy az arc forma, orr, szem, száj dönti el? Vagy ezek együttesen? Van erre valahol valamilyen séma?
2012. jan. 24. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én arcomra azt mondták, hogy jól sminkelhető :) Ez a sminkes értelmezésében azt jelentette, hogy arányos, átlagos, tehát gyakorlatilag bármilyen stílusú sminket meg lehet rajtam csinálni. Míg ha valakinek nagyon cicaszeme vagy sasorra van, azok már meghatározzák, milyen smink áll jól. Ugyanígy a bőrtónus is számít, nagyon világos vagy nagyon sötét bőrön sok minden nem áll jól.

Szóval sminkestől kb. azt jelenti, hogy jellegtelen :D

A hétköznapokban, tehát ha egy barátnőd mondta, akkor valószínű pont arra gondolt, amit írtál, hogy nincs sok minden, amivel foglalkozni kell, nem kell anyajegyeket takargatni, azaz reggel hamar megvan a smink.

2012. jan. 24. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

az első jól mondta.

arányosság, szem, száj és orr forma, szép szemöldök, kevés bőrhiba, anyajegy stb

akik jól sminkelhetőek azoknak kb minden smink jól áll

2012. jan. 25. 06:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy érted. Ha csak a kinézet érdekel, előttem szólók jól mondják. Viszont a bőrtípus sem mindegy. A tartósságot, maszatolódást az is meghatározza.
2012. jan. 25. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!