Valami tartósabb szempillafesték? Nem szempillaspirálra gondolok.
Figyelt kérdés
A kozmetikus is azt mondta, azt 2 hetente festeni kell. Mikor én megcsináltam itthon, az se tartott 1 hétnél tovább. Valami ötlet?2012. jan. 24. 13:39
1/5 anonim válasza:
Magadnak csináltad otthon? Milyen színű a szempillád?
2/5 A kérdező kommentje:
Barna, de eléggé világos sajnos... Feketére szoktam, mert akkor sokkal szebb. :) És ezért keresek valami tartósabb megoldást, hogy ne kelljen hetente-kéthetente csinálgatni.
2012. jan. 24. 13:59
3/5 anonim válasza:
Hetente nem is szabad! Sőt, nagyon kéthetente sem, nem tesz jót. Hajat sem festünk hetente. Ez is ugyanolyan festékanyag, csak valamivel kíméletesebb, mert szemre lehet használni. Ennél tartósabb megoldás nincs, ha ez sem válik be, marad a spirál.
4/5 anonim válasza:
Kallos,én szeretem,ébenfekete lesz a pillám, olcsó, nem irritál, tartós.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet kipróbálom a Kallos-t, már nem emlékszem én milyet használtam. De mondom, nekem a kozmetikus mondta hogy azt 2 hetente festeni kell, ennél tartósabb nincs. Ezért is kérdeztem meg. Aprók is a pilláim, meg világosak is... Amikor befestem szép, csak hamar "kikopik" valamiért.
2012. jan. 24. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!