A szilikon ajak piercing ugye nem roncsol?
Figyelt kérdés
Az elvileg ugye a fogaknak és az ínynek sem árthat...2012. jan. 23. 20:24
11/17 anonim válasza:
A műanyag és plasztik piercingeken előszeretettel telepednek bacik.Egyénfüggő hogy kinél mit okoz mert ugye nem mind1 hogy mennyit rágja stb...Én titán vagy antiallergén piercindet ajánlanék
12/17 Wennee válasza:
Nekem snakebite-om van..orvosi fém 1 patkó, meg 1 golyózáras karika..nekem nem roncsolja semmimet..álltalában harapdálom, meg játszom vele, de semmi :D csókolózás közben sem zavar, az csak ott van :3 a barátom meg nem panaszkodott, szóval nemértem miért mondjál, h roncsol..lehet csak az én fogaimat nem >< de sztem ne aggódj (:
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta már most van a számban, egyelőre sima golyó, nem tudom, hogy lemerjem-e akkor cserélni patkóra/karikára
2012. jan. 28. 14:34
14/17 Wennee válasza:
Cseréld nyugodtan (: Sőt, ugye a talpas pc-d hozzáér a fogaidhoz, vagy az ínyedhez..és így lehet nagyobb a lehetősége, h vmi baja lesz..(sztem nem, de kitudja) a patkó, meg a golyózáras, meg ugye felfele van kerekítve, így nem ér hozzá..(annyira) nekem semennyire >< szal nyugodtan sztem ^.^
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi, aóta bent van már a patkóm, nem ér semmihez!:)
2012. febr. 5. 10:47
16/17 A kérdező kommentje:
És utolsó: zavar téged csókolózás közben?
2012. febr. 6. 14:20
17/17 Wennee válasza:
Gart :3
Engem nemzavar, pasim meg nem panaszkodik mondom, szal c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!