Milyen sminket készítsek, hogy idősebbnek nézzek ki? Kék szem és világos barna hajszínhez milyen smink illik?
Sajnos sokan azt hiszik,hogy 16 éves vagyok. Pedig már 20 is elmúltam.
Már tényleg kezdem nagyon unni, hogy mindenki 16-17évesnek néz.
Sőt néha ettől el is megy a kedvem.
Egyébként nagyon ritkán festem magam - csak szemceruza, nagyon-nagyon ritkán szempilla spirált használok
Kérek ötleteket,hogyan nézhetnék ki idősebbnek.
(Ruha most nem lényeg...)
a második jó bunkó.
bocs az off-ért.
Köszönöm az eddigi segítséget.
Holnap be is szerzem a szemfestékeket, szemceruzát...stb. :)
Kep nelkul nehez, de elmondom a gondolatom. Ha nem jo akkor annak is betudhato, hogy nem latlak es csak sajat tapasztalatok alapjan tudok irni tanacsot.
Mondjuk kifejthetned a hajad, szemed szinet.
En szoke vagyok kekes-zold szemekkel, ha csak spiralozok meg szemceruza olyan kislanyosabb arcom van. Viszont szerintem egy erosebb szinu ruzs, tusvonal, pirosito olyan igazi no kulsot sugal. Szamomra. Magamon ezek a tapasztalatok. Szemoldokodet ha szepen kiszedeed vagy festetted vmi termeszetes de karakteres formara. (lehet ez olyan neked..mondom igy passz)
A fustos szem se rossz...amit mar irtak.
De nekem ami az igazi not jelenti szamomra az loknis haj, szep bor, akar piros ruzs vagy vmi elenk, tusvonal es egy hatarozott pirosito. A haj lehet kontyba is es egy napszemuveggel. Ahhh...de igy nagyon nehez. Megertem hogy nem kuldesz ide kepet...mert hat ezt mki latja..meg jobb nevtelenul. De privatba se szeretnel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!